Over Ons

Rodenburgers

De broers Karsten en Kelvin Rodenburger zijn de oprichters van Rodenburgers Premium Italiaanse Catering. Het begon in 2021 met een klassieke Italiaanse Piaggio Foodtruck, op verschillende lokaties in Almere. 

Karsten is een ervaren chef-kok, en staat al velen jaren in verschillende restaurants en keukens. Hij heeft de professionele opleiding tot Pizzaiolo (pizzabakker) gevolgd aan de Pizza Academy. 

Wij werken samen met:

Pizza Academy

De Pizza Academy heeft 1 ultieme missie: gezonde en lekkere pizza’s op de kaart zetten in Nederland.
Dat doen we door het opleiden en coachen van professionals in de horeca, catering en retail. Consumenten die foodie, hobby bakker of pizza fan zijn, nemen we graag mee in de magische wereld van de authentieke, Italiaanse pizza. Pizza maken is voor de Pizza Acedemy een way of life en we zijn allemaal pizzaiolo masters oftewel meester pizzabakkers.

Karsten heeft de professionele opleiding tot Pizzaiolo (pizzabakker) ook gevolgd aan de Pizza Academy. Zelf écht pizzadeeg maken op traditioneel Italiaanse wijze, met Italiaanse producten. Onze pizza’s vallen onder het soort “Pizza Romana”, dit houdt in dat de pizza’s worden bereid op een temperatuur tussen 300 en 350 °C. Verder gebruiken wij uitsluitend verse en zelfgemaakte producten op onze pizza’s.

Patty Pastries

Zelf ben ik een echte zoetekauw en liefhebber van eten. Van kleins af aan is bakken en mensen blij maken met eten mijn hobby en ben ik in 2022 voor mezelf begonnen. Ik kan jullie verblijden met heerlijke desserts, taarten en koekjes. Mijn favoriet: toch wel de klassieke tiramisu, de boterkoek en appeltaart met bitterkoekjesbodem.

Troy

Een jong en fris  verhuurbedrijf uit Wassenaar. Van statafel tot compleet feest of bruiloft, niets is te gek voor deze mannen die rechtstreeks uit de Horeca komen. Van parasol tot stretchtenten tot maarliefst 10×15 meter. Neem snel een kijkje op onze website en laat je inspireren. 

Troy verhuur, Als huren een feestje is!